Passa på att förtidsinlösa lån för en tryggare framtid!

banknorwegian-screenshot

Skuldsättningen i norden har avtagit något, men är fortsatt hög. Samtidigt är det många som börjat oroa sig för framtiden. Med stora skulder och en allt tuffare arbetsmarknad är det svårt att inte känna en viss oro inför de kommande 10-30 åren. Vad händer exempelvis om räntan plötsligt stiger med ett par procent, klarar ert hushåll av en sådan höjning?

Genom att lösa in skulder i förtid kan du återta kontrollen inte bara över hushållsekonomin utan också över stora delar av livet. Förtidsinlösen av lån är i de flesta fall okomplicerat. Långivaren har nämligen ingen laglig rätt att binda upp personer i avtal utan kundens samtycke, det innebär att låntagaren alltid skall ha möjlighet att betala av lånen omedelbart. Vid förtidsinlösen måste emellertid avtalsöverenskommelsen alltid följas, normalt innebär det att kunden betalar ränteskillnad utifrån ursprunglig kontraktstid.

Fördelar med att förtidsinlösa lån:

  • Du skjuter inte upp kostnader på framtiden.
  • Den totala kostnaden för lånet blir lägre.
  • Du återtar kontrollen över privatekonomin och dina framtidsutsikter.

Förtidsinlösen med hjälp av Bank Norwegian

Trots att pengar inte finns för att fullständigt lösa ett lån kan förtidsinlösen vara en god idé. Genom att flytta högräntelån till en bank går det att kapa kostnaderna med hundralappar eller rentav tusentals kronor.
Den norska kreditbanken Norwegian kan vara till hjälp om du beslutar dig för att slå ihop smålån. Bank Norwgian kan ge dig en ränta från 18,30% vid inlösen lån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>