Låt Creditfinder hjälpa till att hitta lån

På en marknad där låneföretagen verkligen konkurrerar om att få dig som kund, skulle man lätt tro att det är enkelt att hitta ett lån som passar. Men det är aldrig enkelt att veta var man skall börja söka när alternativen är för många. Det är där Creditfinder kommer in i bilden. Creditfinder är inte en långivare men väl en finansiell rådgivare, som hjälper dig skicka in din ansökan till flera till antal banker och långivare.

För att använda dig av Creditfinders tjänster behöver du ha tillgång till en dator med internetanslutning alternativt kan du välja att kontakta en handläggare per telefon. Själva ansökan upprättar du enkelt genom att fylla de färdigställda formulären. Räkna med svar senast inom 24 timmar från de att du sänt in din ansökan.  Du förbinder dig aldrig till något, Creditfinder tar inget betalat utav dig, utan får provision från respektive långivare om du väljer att teckna lånet.

I första hand har Creditfinder valt att specialisera sig på att sänka kostnader genom att flytta lån från dyrare bolag till billigare. Har du en del kreditkortsskulder eller flera mindre lån med hög ränta kan det vara värt att investera ett par minuter på att ta kontakt med Creditfinder och be dem om hjälp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>