Credigos årslån öppnar upp för större lån

credigo-screenshot

Nu tar snabblåneföretaget Credigo steget in kreditbranschen för att konkurrera med de stora spelarna på banan. Med början av April introducerar man årslånet för den som vill låna ett lite större belopp pengar under maximalt 3 år. Credigo har sedan starten valt att koncentera sig på kortfristiga SMSlån men nu väljer man att bygga ut kundernas möjligheter och komplettera de befintliga tjänsterna med ett privatlån.

Fördelen med detta är att du får behålla pengarna en längre tid, vilket kan vara bra om man t.ex. planerar en mindre renovering, där kostnader tillkommer över lång tid.

Ansökan är kostnadsfri och vem som helst över 20 år är välkommen att skapa en förfrågan, men för att du skall ha möjlighet att bli beviljad ett lån måste du minst ha en fast årslön på 120 000 kr, vara skriven i Sverige samt sakna betalningsanmärkningar.

Kan jag söka årslånet trots tidigare skuld hos Credigo?

Aktiva SMSlån hos Credigo sedan tidigare är inte ett hinder för att du skall kunna söka privatlånet. Så länge du uppfyller samtliga övriga kriterier, finns kan du räkna med att få din ansökan godkänd. Har du däremot redan tecknat ett årslån, kommer du inte kunna teckna ytterligare ett likadant.

Du hittar även ett motsvarande årslån hos EasyCredit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>