Säker elektronisk validering

ellos-screenshot

I och med digitaliseringen har mycket förändrats när det kommer till hur man förflyttar och betalar ut transaktioner mellan långivare och bankkonton. Säkerhet är A och O när det handlar om penningtransaktioner på internet. Utbrett var tidigare att personer tog lån i andras namn, men genom förbättrade identifieringsprocesser, är det idag mycket svårare att upprätta förfalskade ansökningar.

En annan fördel med att signera avtalen digitalt, är att du på detta vis kan korta ner utbetalningstiden. Tidigare var det endast möjligt att upprätta Ellos Privatlån genom att skriva under ett fysiskt dokument, idag kan man enkelt signera avtalet elektroniskt med hjälp av e-legitimation. På detta vis förkortas utbetalningstiden med upp till 4 dagar.

Att tänka på med e-legitimation

Ett bank-ID kan du enkelt skaffa genom din bank. Om du har internetbank, kan du fylla i och ladda ner alla nödvändiga filer hemifrån. Denna fil aktiveras sedan per automatik var gång en elektronisk validering efterfrågas. Eftersom bank-idet är en värdehandling, är det viktigt att se till att förvara lösenordet på en säker plats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>