Kredit för absoluta nödsituationer

everydayplus-screenshot

Vissa situationer skall man helst försöka undvika till varje pris. Fast även om man gör allt och lite till för att inte hamna snett, går det ibland ändå inte som man önskat. Om hushållsekonomin kraschat och alla andra vägar tycks stängda, är ett lån från Everydayplus ett av få alternativ som återstår. Everydayplus har tagit fram en speciell kris-modell, som innebär att du får möjlighet att låna upp till 15000 kr under en mycket begränsad lånetid.

Fördelen med att vända sig till Everydayplus vid en akutsituation, är att du i regel får tillgång  till de lånade pengarna redan inom 24 timmar. En nackdel är att det kostar en hel del att nyttja Everydayplus olika tjänster. Kom bara ihåg att du måste vara säker på att få in pengar så de täcker återbetalningarna, annars är risken stor att det blir onödigt dyrt och skapar problem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>