Legitimera dig direkt utan krångel

543543lanbutiken-screenshot

En sak som väldigt ofta försinkar låneutbetalningen är upprättandet av ett giltigt låneavtal. För att du skall få möjlighet att låna pengar måste du skriva under juridiskt bindande dokument innehållande  både dina och kreditbolagets rättigheter respektive skyldigheter. Detta avtal måste undertecknas innan en överföring vara aktuell.

Tidigare upprättades samtliga kontrakt fullständigt manuellt och endast en äkta signatur på ett orginaldokument var gott nog för att räknas som juridiskt bindande, idag är verkligheten en annan och möjligheterna fler. Lånbutiken tidigare OK Money är en modern långivare som låter dig välja mellan fyra olika effektiva metoder e-legitimation, mobilabonnemang, PIN-kod eller personkonto i Nordea, för att signera din ansökan. Dessa valideringsalternativ är mycket snabbare är traditionell snigelpost och kräver endast att du har tillgång till en dator med aktiverad internetuppkoppling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>