Förlängd lånetid med flera år

43223selene-finans-screenshot

Är det tomt i kassan och du måste låna pengar snabbt, men vet med dig att du inte kommer kunna betala tillbaka hela lånet i år? Det är bara dumt att ta SMSlån som man är återbetalningsskyldig inom 1-3 månader om man redan innan vet med sig att man inte kommer klara av att betala tillbaka dessa pengar i tid.

Bättre är då att försöka teckna ett lån hos ett kreditbolag där löptiden är 1-10 år. Det finns ett par långivare som sköter utbetalningen skyndsamt samtidigt som du får extra gott om tid att betala av skulden. Några sådana företag är Moneypal där du normalt har en återbetalningstid på 6 år, hos Selene Finans kan du välja ett upplägg på 1-5 år och hos Bank of Norwegian löper privatlånen också över flera år.

Betala tillbaka när det passar dig!

Även om avtalen löper över flera år, finns det inget som hindrar dig från att betala tillbaka din skuld tidigare än avtalat. En god idé är dock att kontrollera med respektive kreditbolag vilka regler som gäller för förtidsinlösen redan innan ansökan så att du känner till vad som gäller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>